Projects / Thomson Reuters

Thomson Reuters

Fast track fit-out of executive offices and meeting rooms within an occupied floor plate

The Vision

To create improved working conditions for the executive team of the finance and risk departments as well as new meeting rooms and CEO office with minimal disruption to the rest of the business.

Our Role

We managed an accelerated programme and delivered the works within seven weeks from full design to construction. We ensured that the impact of construction on the adjacent offices, executive meeting rooms and TV studio was minimised through careful phasing and logistics planning and were able to maintain business continuity throughout.

Key Information

Client:
Thomson Reuters
Size:
Under 5000 sq ft
Location:
Canary Wharf, London
Architect:
Pringle Brandon Perkin + Wills
Project Manager:
Buro Four
Contract Administrator:
Buro Four
Quantity Surveyor:
Quantem
M&E Engineer:
Red Engineering

Special Mention

The television studio below the site recorded news bulletins every 15 minutes. We worked very closely with Thomson Reuters to ensure that these bulletins continued as planned without any interruption from the construction works.